Spännande platser i Skandinavien

Ett besök på Legoland är för barn och vuxna

Legoland i Billund i Danmark är en världsberömd attraktion. Det här är det Legoland som passar bäst för barnfamiljer som vill ha gott om aktiviteter för barn. Som vuxen får du förstås stå ut med den decibel som blir resultatet av exalterade barn. LEGO är en leksak som aldrig går ur tiden och Legoland har varit populärt under flera årtionden.

Egentligen behövs det ju inte så mycket mer än chansen att få bygga LEGO med obegränsad tillgång till bitar och teman. Fast det finns så mycket mer än så att göra på Legoland. Det är spännande att bara gå omkring och kika på temarum såväl som installationer. I temarummen kan du se utställningar från kända LEGO-kollektioner som Ninjago, Prinsessor och mer.

Der kan vara klokt att spendera minst två dagar på Legoland. Du kommer att ha så mycket att göra och det är skönt att slippa stressa. Utöver spännande legoinstallationer finns det gott om karuseller och liknande som barn i olika åldrar tycker om. Dessutom har du gott om restauranger på Legoland för goda matpauser.