Spännande platser i Skandinavien

Cykla på leder vid Blekinges skärgård

Blekinge skärkgård är en pärla som vi på Nordviken vill lyfta fram. Den förbises ofta för andra skandinaviska pärlor som Bornholm eller Visby. Men Blekinge är en magisk plats där du kan uppleva svensk natur när den är som bäst. Ta en titt på ARK56 för att finna ett nätverk av leder i Blekinge skärgård.

Det här är leder som kan vara för cykling, vandring, paddling i kajak eller kanot eller båtturer. Lederna möts i ett nav där det finns service och där du till exempel kan byta från att vandra till att cykla eller paddla. Faktum är att Blekinge Arkipelag, precis som Bryggen, har utsetts av UNESCO som unikt plats med viktiga natur- och kulturvärden. ARK56 är en app som hjälper dig att ta dig runt i området och hitta värdsliga saker som toaletter och restauranger när du behöver dem.

Natur, god mat och spa!

Blekinge skärgård är en naturskön plats och det finns mycket att se och uppleva utomhus. Men samtidigt är det lätt att hitta andra former av underhållning som god mat och kroppsvård i form av spa. Därmed kan du verkligen ha en unik upplevelse om du beger dig till Blekinges skärgård för att ladda batterierna igen.